I had the time of my life

Hej! Holy shit så sjukt bra kväll det var igår. For först till Giu en stund, redan när jag gick dit hade jag så bra fiilis. Gicl sen till Agos dit Miguel också kom och så for vi till baren. Helt megabra fiilis, skratta ihjäl mej hela tiden. I början var där 2 män o 1 flicka som uppträdde och flickan sa att "blondin där i mitten" sku komma till scenen (aka jag) så gick dit och fick en flaska frizze. Inte illa haha. Giu och Agos for och jag blev kvar med min pojkvän och hans syskon och gud så mycket vi dansade, uppe på scenen dessutom haha. Men gud så roligt jag hade.

Är nu i Dolores hos min hostfamiljs son, vi åt lunch här o stannar tills kvällen. Sen när vi kommer tillbaka till maipu far jag till diego en stund och sen blir det utgång med tjejerna. Ha en bra kväll! Puss


25 Maj

Hej! Idag är det fredagen den 25te och vi har ingen skola. Vaknade pigg av mej själv vilket inte har hänt på länge och det är ju ganska skönt. Hjälpte min hostmamma färja sitt hår, och om en stund äter vi empanadas. På eftermiddagen måste jag hjälpa till på ett Rotaryevent och har ingen aning hur länge det tar... Kanske hinner jag träffa lite vänner men tror inte. Får se om vi uppfyller våra planer på kvällen att äta tacos. För de har aldrig ätit det här, dock saknas ganska mycket ingredienser men månne man nu inte får ihop någonting haha. Sen blir det utgång efter det.
^resultatet av tråkiga lektioner... haha

"I love to hear the lie when I already know the truth"

Hej! Är lessen, har heeeeelt glömt bort att blogga. De senaste dagarna har jag varit i skolan, varit med kompisar, varit med Diego och sovit ordentliga siestan för har varit supertrött. Vädret har som tur inte varit så kallt och idag var det en riktigt superfin solig dag. Länge sen sist... Ska nu ta en dusch och sen börjar öva mina lines, vi ska nämligen snart samlas för att gå igenom saker och sen börja filma, spännande!! Inte så mycket annat, fredagen är ledig och det är mitt tredje sista veckoslut i Maipu.

sabado

Spenderade hela eftermiddagen med Mica, drack mate vid plazan och bara talade om allting. For sen en stund till Diego och kom för en stund sen hem. Hade sån sjuk baklust så blandade snabbt ihop en kladdkaka som just nu är i ugnen. Ska ikväll ha myskväll med mej själv med 90210 avsnitt + kladdkaka. Låter ganska perfekt. Ha en bra lördag och ta hand om er! ;)

There are people so poor, that the only thing they have is money.

Hej, är nog lite bättre ren. Var igår hela eftermiddagen med Diego och sen kom mina vänner och hälsade på mej lite. På kvällen for vi till Eve och lagade capelletinis. Blev såå gott men de är så mättande. Var härligt att vara med dem igen, länge sen sist. Kom hem halv 3 tiden och stupade i säng, sov dock inte så bra pga konstant hosta. Väckarklockan hade jag på 8:30 för att se Fin-Rus. Går ju inte så bra och efter matchen tänker jag fortsätta sova. Ha en bra lödag!

mi corazon esta colgando en tus manos

Hej! Mår nog lite bättre idag, har inte helt lika ont mera. Tittade Finland-USA matchen och den fick mej på bättre humör. På eftermiddagen var jag en stund med Diego, behövde komma ut lite. Blir nog ännu imorgon hemma från skolan för säkerhetsskull. Inte mycket annat...

mi corazon esta colgando en tus manos

Hej! Mår nog lite bättre idag, har inte helt lika ont mera. Tittade Finland-USA matchen och den fick mej på bättre humör. På eftermiddagen var jag en stund med Diego, behövde komma ut lite. Blir nog ännu imorgon hemma från skolan för säkerhetsskull. Inte mycket annat...

angina

Har varit hemma i sängen i princip hela dagen. Dagens tre höjdpunkter är de 3 gånger jag tar medicinerna för det känns alltid aningen bättre efteråt. Men har så jäkla ont ändå. Hoppas så att det här går över så fort som möjligt för jag orkar inte med dehär smärtorna mera.

fml

Har de senaste två dagarna haft så otroligt ont i halsen så for just till läkaren. Har anginga så är nu på antibiotika kur. Inget annat intressant har jag att berätta. Är sjukt trött för har sovit så dåligt nu i två nätter. Hoppas nu att alla medicinerna läkaren gav till mej hjälper och fort. Så kommer antagligen inte att uppdatera här så mycket för mina dagar kommer nog inte att vara så händelsefulla...

morsdag

Hej! Var som sagt igår på födiskalas, helt sjukt fint var allt dekorerat, sån sjuk satsning. Fick i ett skede huvudvärk och det blev bara värre och värre och slutade med att jag grät av smärta. Kom hem halv 10 tiden på kvällen och tog mera värktabletter och sov några timmar. Hade väckarklockan på halv 2 för att 2 tiden sku vi samlas för att sen fara ut. Stängde av alarmet, skrev till mina vänner att jag blir hemma och fortsatte sova. Fick ändå lite lust att fara ut och hade inte mera så ont, tack vare alla värktabletter, så klädde på mig, mejkade mej och for. Hade roligt!
Blev väckt 1tiden för att äta lunch och så sku jag just sova siestan men så for jag till Diego istället. Så ingen siesta, kommer att dö av trötthet i skolan imorgon haha. Var hela eftermiddagen hos Diego och om en stund far vi på en Rotary middag. Hoppas verkligen att vi inte blir så sent för jag vill komma hem och sova.
Ps. Trevlig morsdag alla mammor!

abrazame fuerte dale no me sueltes

Var riktigt chill igår med Diego, Mica och Pelin. Kom hem redan lite över 1 så fick sovet ordentligt. Nu har vi just lunchat och duschat och om en stund far vi iväg till Dolores på deras barnbarns 2års födis. Kommer hem på kvällen och så blir det utgång med vännerna. Toodelooooo

11.05.2012

Hade som tur endast tre timmar skola idag. Var sen en stund hos min "consejera" och så kom jag hem. Försökte sova lite siesta före Finland-Kanada matchen men kunde inte somna. Tittade sen matchen, sjukt bra match men slutade inte så bra... For sen med Mica till Diego. Om en stund äter vi middag och sen far vi pånytt till Diego med Mica och hennes pojkvän.

Me mata tu mirada

Hej! Helt normal skoldag, inge speciellt där inte. Tredje dagen med dåligt väder och regn, börjar bli lite tråkigt. Sov en kort siesta som kommer att fortsätta efter Finland-Frankrike matchen. Sjukt bra match hittils. 5-0, får se om de lyckas med mer mål under tredje halvleken... Efter det sover jag som sagt en stund till och sen träffar jag Diego. Sku idag baka med mina klasskompisar hos Erik men det blev inget av det. Får ta det en annan dag.
Örfilarna Giuli och jag bakade förra veckan!

muchacha loca vive la vida loca

Semi jobbig skoldag för jag hade sån jäkla huvudvärk. Kom hem och åt lunch vilket hjälpte lite men skall nog nu gå och sova siestan. Sen far jag till Diego och så kommer kanske Mica också dit senare. Inte så mycket mer än de idag. Puss ha det bra

finland-schweiz

hej! Tittar på finland-schweiz matchen just nu och när den slutar chillar jag med Diego tills jag har educacion fisica. Sen far vi till Lucia. Bloggar mer när jag kommer hem. puss

44 dias

Kort sklodag som tur, tre timmar endast. Sjukt mycket uppmärksamhet fick vi med våra nya "skoluniformer". Man står nog ganska mycket ut med röda strumpisar+hupparen när alla andra har blå+grå skoluniform, men det är väl lite meningen ;p.
Tänkte sova lite före vi äter men får se om det blir någo av det. Iaf efter lunchen träffar jag Diego och det är enda planerna jag har för idag.

Hasta el fin del mundo te iria a buscar

Spenderade hela eftermiddagen med Diego och Mica, först såg vi en fotismatch och så for vi till Diego. Helt döda alla tre så jag och Mica gick hem för att sova. Ska nu ta en dusch, äta middag och sen sovasovasova.
Igår for jag till festen jag tidigare talade om, var riktigt skoj men sku ha kunna vara mer folk. For tidigt därifrån med Diego och kom hem redan halv 6 tiden.
Btw, vet någon var man ser lätkämatcherna online?

Feria del libro

Hej! Resan igår var super. 6tiden träffades vi vid skolan och drog sen iväg mot Bs As. For först till "riksdagshuset" på en guidad tur med världens bögigaste guide haha. Sen till ett planetarium som var så najs. Vi gick in i en sal med typ världens skönaste stolar, och hela taket var en big screen med en massa stjärnor och så berättade de en massa om stjärnor+planeter osv. Somnade och insåg att jag snarkade så vaknade till det haha. Därifrån åkte vi vidare till "Feria del libro" som var typ en bokmässa. Köpte "the hungergames" men på spanska! Sen när vi tröttnade så fick den fina iden att gå omkring och fråga rändom mänskor om de ville ta foto med oss haha.
På kvällen åkte vi till ett shoppingmall och åt på mäkken som här är en sjukt big deal. Gick också lite runt i butiker. Så sku vi åka hem och så gick såklart ett däck sönder.. Så blev där mitt i Bs As och väntade att de bytte däck. Var iofs helt roligt för vi hälsade på alla som körde förbi och jag slängde kyssar till flera. Två busschaufförer öppnade t.o.m. dörrarna haha och andra blev förälskade.
En gång till sen lite senare gick också något sönder så vi måste stanna och fixa det.. Halv tre tiden kom vi äntligen fram till Maipu, alla helt dödströtta.
Idag har jag inte gjort så mycket. På kvällen har jag en fest jag sku villa gå på men jag vet inte om de låter mej gå ut.. Hoppas verkligen. Får se.

Egresados 2012!

Halloj! FIck äntligen våra "hupparen", och de blev väldigt lyckade. Ska nu sova en megalång siesta och 6tiden far jag till Diego. I nåt skede går vi med Eve och köpa lite stuff för morgondagens resa som vi gör med skolan. Mer om det senare. Här är ett foto på vår klass med våra huppare:

 


Utkast: Maj 3, 2012

Chill eftermiddag, var efter educacion fisica med Diego och kom sen hem för trodde att jag sku på rotarymötet men behövde inte sen heller fara. Regissören som gör filmen jag ska vara med i kom hit med manuskriptet och berätta lite iden om filmen osv. Läste igenom det och har en hel del att säga så måste börja öva sakta men säkert så jag lär mej allt. Som tur har jag ändå inte så jätte svåra saker att säga.
Imorgon börjar jag och några andra en timme senare för vi har prov första timmen och vi förstår inte så bra, så bättre såhär... Och så for jag sova lite extra! Imorgon får vi äntligen våra "abi-hupparen"!!

1sta maj

Ojdå, har lite glömt att blogga... Lördagen var super. Var först så otroligt trött så jag tänkte nästan skippa att gå ut men for nog ändå ut. Var bra meno i Macau och blev nästan slagen haha. For sen till Diego och så kom jag hem typ 8tiden. På söndagen hängde jag med Mica och Diego och gick  tidigt och sova.
Igår var jag på middag hos Mati och efter flera timmars övertalande fick vi Mati&Agus (klassens absolut tystaste mänskor som aldrig far ut) att komma med oss till festen. Dock for de efter typ 10 minuter och ingen hade typ ännu kommit... Nå iaf fick vi med dem en stund :D Hade riktigt rolit och var mest bartender hela festen, efter det gick vi med Diego till baren.
Idag har jag varit med Diego hela dagen. Ska nu äta middag och sen sova för imorgon har vi igen skola. Ha det bra, puss!


RSS 2.0