ultimo finde, a romperloooo

Holaaa länge sen! Har spenderat dagarna med vänner och pojkvän. Det är allt jag gör, försöker vara med alla så mycket som möjligt och ta allt ut av de sista dagarna. På onsdagen gjorde Rotary en farvälmiddag och de gav ett jättefint armband till mig. Kom just hem med fulla shoppingkassar, köpte all mat+dricka+yerba som jag tar med till Finland. Kommer att ha så mycket övervikt... Har gett bort massor kläder ren och vet inte vad mera jag ska gö. Men får se sen på flygfältet hur mycket jag har och om de är snälla eller int haha.
Tror att jag tyvärr hoppar av filmen, vi började filma på söndagen och sku fortsätta på torsdagen men det blev inget och så skulle vi filma på lördagen men några kunder inte. Så nu ska vi filma på måndagen men eftersom det är min nästsista dag så spenderar jag hellre den med vänner.
Ikväll blir det utgång! Obviously! Hasta mañanaaa

Hoy fumando un faso y tomando una cerveza arranco para el baile re loca de la cabeza

Länge sen sist! Senaste tiden har gått ut på att hänga med kaverin och Diego. Så har jag också bytt familj. Bytte till min andra familj och är äntligen "hemma" igen. Idag har jag varit och filmat hela dagen. Var helt säker ren att jag inte skulla hinna vara med men som tur började vi ren filma. Så roligt! Imorgon har jag skola som vanligt...
Ps. Har uppfyllt allt jag ville göra under mitt år här! Score!

"Me dicen la finlandesa, llego a mi casa cuando sale el sol"

Hej! Var idag med Diego tills jag hade educacion fisica, och efter det var jag med Mica. Ska nu ta en dusch och se ett avsnitt Desperate Housewives. Tänker gå och sova tidigt för är sjukt trött.
Igår på kvällen for vi ut och äta istället för att fara övernatten till Eve. Planerade sjuka saker haha.
Tänkte nu bara meddela att jag kommer inte att blogga mycket, eller över huvudtaget de här sista dagarna så förvänta er inte en massa inlägg haha.

16 dias

Är hemkommen från Mar del Plata. Sista kvällen då vi hade galamiddag slutade inte bra för min del. Hade sjukt ont i magen hela eftermiddagen och det blev inte bättre till kvällen. Borde inte alls ha farit på middagen, min kväll slutade spyendes (matförgiftning säkert) och for tidigare tillbaka till hotellet. Synd. Men vi hade iaf superroligt och var härligt att se alla igen.
For igår med Micaela och titta på Diegos fotismatch och sen for jag med Diego hem till honom och titta på Bocas match. Dom vann och jag hade så sjukt ont i benet för att jag av ivrighet slog mej själv hela tiden haha. Senare tittade jag på River som hahaha förlora. Mycket fotboll haha.
Ska nu sova en stund och sen far jag till Diego. På eftermiddagen ska vi baka med tjejerna och om jag får lov av att fara övernatten till Eve så far jag dit på kvällen med Giu och Agos. Sku vara jätteroligt men pga rotary antar jag att det inte är möjligt... Har inte ännu så stor lust att åka hem till Finland men det kommer att bli så skönt att inte mera behöva ha en massa regler och att allt är ett enda stort problem. Att jag kan fara övernatten till kompisar, att jag kan åka till en annan stad ensam, att jag kan göra vad jag vill. Inte hela tiden behöva tänka "kan jag göra detta" "bryter jag några regler nu".

Mar del plata

Är i mar del plata på en rotary konferens med alla utbyteselever, hör av mej när jag kommer hem!


RSS 2.0