Mar del Plata

Hej! Igår var vi alltså i Mar del Plata. Det är en stad med ca 700 000 invånare typ en timme härifrån. Där åkte vi till olika butiker runt om i staden tills vi förde bilen till en parkeringshall och lämnade bilen här. Fede behövde skor så vi gick till olika butiker där. Massor sportbutiker och man märker nog att det här är ett fotisland när det fanns tusen och en olika fotbollsskjortor. Jag bongade Converse och deras billiga pris. Oh good hu ska detta sluta. Köpte i alla fall inte ännu ett ända par. Eftersom jag inte kunde välja vilka haha.
Mar del Plata är en stad vid havet och dit far alla på sommaren för där finns långa stränder. Tydligen är det helt smockfullt där under hela sommaren. Igår när vi var där var det helt tomt och sjukt stora vågor.
De hade en massa ärenden att sköta så vi hann inte riktigt gå runt i staden och titta men de sa att vi ska åka dit nån annan gång och bara titta på staden.
Halv sju hade Fede läkare (han opererades en månad före jag kom) och fick den goda nyheten att  han får spela fotboll igen. Efter det åkte vi via mäkken och sen hem. Hemma gick jag ganska genast och sova.

Kommentarer
Postat av: tinja

ojjojjojj, converse to mee altså! ;) hehe..

2011-09-07 @ 20:37:44
Postat av: Alexia

svar: joo får se om int kappsäcken e full me massor åt mej själv :D

2011-09-08 @ 20:06:12
URL: http://alexiargentina.blogg.se/
Postat av: tinja

buuhuu you egoist ): nonnejnå ;) Du sku bara se hur lost alla ettor( läs Dennis) e i skolan, höhö. Hoppas du har de asshitbra! (:

2011-09-08 @ 22:11:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0