Det bästa som hänt mej det här året...

... är att jag lärt mej känna dehär två mänskorna. Tillsammans har vi upplevt en massa och varit med om otroligt mycket. Jag kan lita på dem till 100% och de har hjälpt mej så otroligt mycket. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dem, Mina bästa vänner.
De bästa! Les quiero un monton! ♥♥♥

my day

Hade en super dag med Giuli. Var hela dagen med henne. I ett skede for jag på ett litet möte med Rotary, kan hända att jag är i trubbel. Vet inte men tydligen går det rykten om mej här i lilla Maipu. Vet inte vad de hört men jag har också hört rykten om mej som inte är sanna så jag vet inte, men till mej ville de inte säga nåt... Men man får bara sådär orolig känsla när man inte riktigt vet vad det är frågan om...
Just nu är jag ensam hemma med mina systrar och deras kompisar. Ett-tiden kommer mina vänner över hit och så ska vi vara här en stund. Inte så mycket annat på g men ändå helt för mycket. Imorgon far jag med familjen till Pinamar. Mina föräldrar for redan idag men vi far imorgon.

Sista fredagen på året.

Hej! Hade super najs dag igår. Först var vi till poolen med mina kompisar, typ hela dagen var vi där. Sen var vi lite och shoppade och så var jag på plazan med Giu en stund. När jag kom hem så skypade jag med dom två bästa, aka Sonja och Emil. Ett mycket intressant samtal som gjorde min dag ännu bättre än vad den redan var! Sen ringde mina kompisar och sa att dom var utanför så jag hann inte ens byta kläderna från poolen... Nåjoo sen kom vi till plazan och gick tillbaka hem till mej för att hämta min kamera och så bytte jag kläder. Sen blev det middag på Filípides och glass efteråt. Efteråt gjorde vi inge speciellt, bara chilla, hade sjukt roligt och så hade jag intressanta diskussioner med lite andra mänskor också. Haha. Kom hem ganska tidigt där tre-tiden. Skönt så är man inte helt död idag.
Ska nu till kiosken där Giu jobbar och säkert vara där med henne typ hela dagen. Passar bra för det är lite mulet ute. Ikväll vet jag inte om jag går ut eller int, imorgon far vi till Pinamar och beror på lite vilken tid vi far... Men iaf så måste jag gå nu, ha det bra!

Te quiero!

Har haft en ganska tråkig dag för har inte gjort något men den avslutas på det bästa sättet! Håller på och skypear med bästaste Joanna, vi har talat ren i över 2 timmar. Har inte skrattat såhär mycket på länge och mina magmuskler är sjuka! Inte klagar jag! ;)
Love u ♥♥♥♥

Vissa saker är lätta att ta för givet, speciellt det man har eller människor man älskar.

Hade en chill dag igår. Var vid poolen lite men det var så otroligt hett så jag gick in istället. På kvällen hängde jag med tjejerna en stund och så vidare. Nu ska jag fösöka gå ut igen haha, tror att det blåser lite idag för det hjälper ju nog en massa. Hoppas. Idag så studerar alla igen så får se om vi gör nåt eller int. Jag har nu redan några gånger försökt ladda upp bilder från julen men det har inte gått. Försöker om en stund pånytt! :)
♥♥♥♥♥

Why ask my opinion and then get mad when I tell you the truth?

Good morning! Vaknade för en tid sen och tog en lång och skön dusch. Sen åt jag lunch(morgonmål), ñoquis, super gott. Åt helt för mycket. Nu talar jag lite med Jenny och ska snart sova en liten siesta före jag går och löhöilee vid poolen. Har flagat bort allt skinn ännu en gång. Men nu har jag solkräm på, duktiga jag! Har inga planer för idag, mina kompisar läser på prov så får se om jag gör nåt me dem eller bara chillar för mej själv. På fredagen åker vi till Pinamar och firar nyåret där, stannar där i cirka två veckor! Sjukt coolt för det är jättefint ställe men jag sku så jättegärna ha firat nyåret här i Maipu. Dessutom så missar jag en kompis syster 15års fest. 15års festerna här är som sweet 16 festerna i USA. Så man firar det riktigt ordentligt. Nåjoo no can do. Son cosas que pasan.

People are quick to believe the bad things they hear about good people

Hej! Julen gick bra! På dagen hängde jag me Giuliana nästan hela dagen tills kvällen när jag kom hem och fixade mej för juldinnern. Vi åt riktigt god mat. Julen här är som blandning på jul och nyår. Klockan tolv säger man god jul till alla och skålar, det år också klockan tolv som julgubben kommer eller "droppar av" paketen. Jag måste ha betett mej bra för fick en och annan present av min familj! Dessutom fick jag två fina paket från Finland! (tusen tack mommo&mofa och Licen!!!) Nåjaa klockan typ halv 1 tiden gick jag ch plockade upp Eve och så gick vi till plazan. Efter en tid kom de andra också och så gick vi lite omkring. Var inte då ännu så mycke folk ute. Giuliana måste fara hem och hämta något så jag gick med henne en bit tills hon gick hem och jag till en fest. Det var en bra kväll, skulle ha kunna sluta mycke bättre men i alla fall är allt bra nu.

På juldagen åt vi lunch alla tillsammans och sen for jag till simbassängen med mina kompisar. Där spenderade vi hela dagen. På kvällen for vi till Eves hus och äta "un cordero" som är asado i princip. Var super gott! Älskar köttet här. Sen for vi till plazan och typ 3-4 tiden på natten (alltså tidit..) kom jag hem.
Idag har jag varit hos Eric med tjejerna hela dagen.
Hoppas ni alla har haft en god jul!

JODAAA

Har inte gjort så mycket idag. Var en stund med tjejerna på stan och sen kom vi hit och dricka mate. Nu har jag valt ut kläderna för ikväll och nu ska det festas så mycket så! Är helt sjuuukt taggad! Imorgon är det jul. Alltså blir det festande igen imorgon, inte klagar jag. Ha det bra, pussar!

pileeeee


Just shoot for the stars

Hej! Har verkligen inte gjort något idag. Vaknade och gjorde en megafruktsallad. Sen har jag bara varit vid datorn för det har regnat. Sov lite siesta också och nu väntar jag 2 timmar på att vi ska göra något med tjejerna. Inte så mycket annat har jag på hjärtat.

20.12.2012

Holaaa! Idag gick jag på powerwalk när jag vaknade och fyfan det var inte en bra ide. Haha värsta klockslaget att gå ut, när det är som varmast typ. Nå sen åt jag lunch och så for vi efter siestan till ena av stadens simbassänger. Var helt skoj där! Sen dess att vi kom hem har jag inte gjort så mycket. Vet inte ännu planerna för imorgon, får se vad för skoj som hittas på! Ha de bra, hasta mañana gente!

Lyckades ladda upp några foton från min resa!



The good thing about sarcasm is the ability to insult idiots without them realizing it.

Hej! Festen var toppen, har ännu också helt sjuka o svaga muskler från allt dansande fast det har gått 2 dagar ren. Konstigt. Igår hängde jag med Giuli på hennes jobb några timmar och så var Eric där en stund också. Gjorde faktiskt inte så mycke annat.
Idag sov jag ut ordentligt vilket behövdes och så har jag typ legat vid poolen sen dess. Klagar inte! Dock måste jag gå in för såg lite röd ut. Nu ska jag gå till Malena med Ariana och så ska vi dricka mate eller antagligen terere och catcha upp. Har inte varit med dem ordentligt efter resan så det är längesen! Insåg just att det är 5 dagar till jul, satt på en jul sång när jag låg vid poolen men började skratta och bytte sång för det passade inte riktigt in i bilden haha. Har det snöa i Finland ren?

baile de egresados

Hej! Mår nog lite bättre, förkyld ännu och semi trött men inte feber som tur. Idag blir det fest! Vi ska på andra skolans "baile de egresados" som är en, vad ska man nu kalla det, typ bal eller nåt  liknande för "abina". Den börjar klockan halv 3 på natten och före det far jag till Giuli för att locka hennes hår och för att fixa oss. Tänkte gå och sova nu så jag orkar inatt haha. Ännu till på köpet har jag sovit helt otroooligt dåligt i två nätter nu och det tycker inte min rygg om... Men har inte festat på länge nu så ska inte låta det förstöra för mej! Ha det bra! Pussar o kramar

feber

Hej! Idag har jag vekrligen inte orka bloggat, tror jag har feber. Inte najs. Fryser massor eller har sjukt varmt, ingen energi alls, ont i huvudet när jag hostar, semi täppt näsa och ingen blodcirkulation i mina fingrar. Ska nu gå och sova. Hoppas på att må bättre imorgon. Kom just hem från vår skolas "studentdimission", var skoj och roligt att se hur den är här. Mina fina tjejer slutade skolan ♥

hemma igen!

Hej! Kom hem för en stund sen. Var en super resa men är nog otroligt skönt att vara hemma igen. Snart ska vi äta och sen blir det nog en mega lång siesta för min del, är helt sjukt trött. Berättar mera om resan när jag är piggare. Puss o kram!

12.12.12

Hej! Kom just till hotellet efter en dag+en natt i bussen. Är helt dödstrött. Sov nog ändå överraskande bra i bussen men många timmar blev det ändå inte. Dessutom är jag lite förkyld så. Chile-resan gick bra fast några som inte riktigt kunde bete sej inte fick komma med.
Om en timme ska vi till stan här och äta och sen har vi väl fritid att bara gå omkring osv. Stranden är 10 meter från hotellet och hotellet är sjukt fint så ei paha. Soligt är det också. Ska byta till lite fräschare kläder och sen gå och hälsa på lite andra. Ha det bra!

PATAGONIA

Hola! Har haft helt super bra de senaste dagarna. Igår var vi och gick på en glaciär och idag var vi och se på en annan, så otroligt sjukt mega fina! Har redan tagit över 1000 foton från denhär resan. Sedan på eftermiddagen idag for vi till ett ismuseum och i kombination med det till en is-bar. Så coolt, liksom som en liten nattklubb men hela stället gjort av is. Så fick vi såndäna silvriga "ponchon" och vantar och såg alla coola ut haha.
Till middag åt vi pizza och öl. Var sjukt gott! Sen blev det partaj. Eller inge mera alkohol men en massa dansande och sheikkande hit och dit. Klockan elva måste vi gå till våra rum och här väntar jag nu en stund på att sen sneaka ut till nån annans rum. Imorgon måste vi lämna hotellet redan 4:30 på morgonen och vi tänker inte sova alls. Sover i bussen istället sen påväg till Chile.

Calafate

Hej! Just har vi kommit till Calafate som är en ganska sydlig stad. Vi spenderade hela eftermiddagen och natten i bussen så är ganska trött. Inte så bekvämt att sova i en buss. Ser fram emot att vi sover 3 nätter i rad på ett hotell! Just nu väntar vi på att våra rum blir städade. Hungriga, trötta och smutsiga.
Imorgon ska vi och titta på glaciärer. Igår före den långa bussresan var vi och tittade på pingviner. Sjukt vindigt var det men en massa fina pingviner var där. Resan hittils har varit bra! Det är 3 sydafrikaner också med på resan, Afrikaans är det överlägset coolaste språket jag någonsin hört! Så najs.
Hoppas vi får rummet snart så jag kan gå i duschen osv och om en timme åker vi in till den lilla staden här. Hejdå!

VIAJE AL SUR

HEJ! Håller på och packar de sista sakerna och sen om några timmar bär det av till Mar del plata för att möta upp några andra utbyteselever och med dem ta en minibuss till  nån stad där vi sen hoppar på den riktiga bussen. Kamerorna är laddade och humöret på topp. Det här kommer att bli HUIPPU! Que copadoooo säger jag bara! Nu ska jag äta lite morgonmål. Har ingen aning om när jag kommer att hitta internet nästa gång men bloggar sen! Ha det så bra, det kommer jag helt säkert att ha det. Pusssar och kramar!

My aim is to spread more smiles than tears.

Hej! Har gått några dagar sen jag bloggade. Har haft massor program så har inte haft tid att blogga. Igår var det min äldsta systers födis. Så på eftermiddagen kom några till oss och äta tårta osv. På kvällen for jag till Maria med "abi"-flickorna, som hade sista dagen i skolan igår, och äta empanadas. Sen efter det gick jag (ensam haha) till min syrras joda (fest) och det var nog lite skrämmande att promenera ensam. För de andra flickorna for inte någonstans efter empanadasena.  Till festen var att man sku klä ut sej och jag klädde ut mej till Barbie, alltså satt på en klänning och mejkade mej lite haha. Festen gick sjukt bra, massa mänskor och hände ett och annat! Det var typ det bästa att fara på en fest ensam haha! Fullt med mänskor man känner och man behöver inte få dåligt samvete om man "byter" grupp hela tiden. Orsaken till att mina vänner inte for var att de for till Mar Del Plata. Men gooooosh så bra kväll jag hade! Nu ska jag videocall:a med Janni jag inte hört av på evigheter! jihuuu

RSS 2.0