28.4.2012

Hej! Kom just hem från Mar del Plata. Shoppade massor, äntligen har jag lite varmare kläder. Var dessutom super att träffa Claire igen!
Igår hade vi det sjukt roligt! Kom hem tidigt typ 6tiden. Nu ska jag kanske vila en stund och sen blir det utgång igen. Är otroligt trött men sover imorgon istället.
Ha en bra kväll!!

tengo ganas de verte.

Hola! Var efter skolan och åt lunch hos min första hostfamilj. Var nog helt chill. Kom hem, sov en stund men kunde inte sova så städade istället. Så kom Giu hit och vi bakade örfilar, lackade naglarna och talade om en massa. Kvalitetstid för fullt.
Nu ska jag kika lite vad jag sätter på mej ikväll, äta middag och så gör vi previa hos Eve. Sen far vi till baren och sen senare möter jag säkert upp Diego.
Imorgon far vi till Mar Del Plata, ska träffa Claire och gå med henne och shoppa. Kommer bli awesome! Hörs mer imorgon!

Bilder från ett vs för några veckor sen+Giulianas födis



mucho frio

Hola muchachos! Idag sku vi äntligen få våra "abi"-hupparen men nån maskin hade gått sönder så det blir till nästa vecka. Var med Diego och sen senare med Giu och så for vi till Agos en stund.
På eftermiddagen var jag på facebook så skrev en flicka till mej att någon ska göra en film (kortfilm) och vill att jag är med i den, och så frågade hon om jag ville. Sa ja. Kul upplevelse haha. Vet inget om det ännu men sa att jag vill veta allting bra först så jag vet vad jag ger mej in på... Berättar mera sen när jag också vet mera och det är mer aktuellt.
Imorgon slutar vi 12 och så ska jag på lunch till min första hostfamilj. Har egentligen inte lust men jag ville nu vara artig och inte säga nej. Sen imorgon tänker jag sova den längsta siestan på länge. Är redigt förkyld och det är så jäkla kallt ute. Fryser så mycket varje dag.

Not a day goes by that I don't think of you

Hej! Måste bara klaga lite över hur kallt det är här. Dör av kyla. Är typ kallare inne än ute, okej inte helt men ibland känns det så. Ångrar så mycket att jag inte tog med en ordentlig jacka.
Hade som tur en ganska lätt skoldag, kom hem och åt och sov och for till Diego. Var med honom tills jag hade educacion fisica och var efter det en stund med Mari och Cyn hos dem. For sen ut och promenera och var en stund med Diego.
Sku kunna gå och sova nu, imorgon megatråkig skoldag. Veckoslut nu tack. Dessutom har vi måndag och tisdag ledigt. Jeeeeeeeeee
Gonattt! Pussar och kramar

No one looks back on their life and remember the nights they got plenty of sleep

Hej! Hade ett toppen veckoslut. Fredagen var super och kom hem halv 8, sov 3 timmar och bytte hus. Var en natt hos en annan familj. Hela lördagen var jag på ett event som min klass ordnade för att samla pengar till en resa.
På lördagen hade jag inte alls lust att fara ut+det var kallt+nästan ingen for ut+jag var så dödstrött så jag blev hemma och sova. Sov typ 12 timmar och har ingen aning när jag senast sovit så länge, händer nämligen inte för ofta här.. Iaf på söndagen for jag med Micaela till Labarden (en mini by här nära) och titta på en fotismatch. Hade kiva!
Hade idag skola och ska nu sova siestan. Hoppeligen träffar jag Diego, Mica o Pelin på eftermiddagen.

friday friday gotta get down on friday

Halloj! Har inte haft så mycket på g. Igår var det Giulianas födis och jag bakade en riktig dunderjordgubbstårta, sjukt god. Utöver det har jag inte gjort så mycket, vari i skolan och powerwalka. Har åkt på en förkylning så det är inte så trevligt.
Ska nu ta en dusch sen fixa mej, så kommer Mica hit och plocka upp mej och så far vi på middag till Diego. Efter det far vi säkert till baren. Ha en bra fredagkväll!

Enamoradaaaaa

Hej! Har haft en bra dag. Vaknade verkligen på rätt sida och skolan gick snabbare än normalt. Sov en siesta och när väckarklockan ringde hade jag ingen aning om var jag var (drömde om att jag var i finland) och inte heller om det var morgon,kväll,natt,dag. Sov ganska djupt haha. Hade educacion fisica och gick efter det och köpte jordgubbar och lite stuff jag behöver till att baka en jordgubbstårta. Det är nämligen Giulianas födis imorgon så har lovat baka en kaka.
Ska nu göra mej färdig för att fara på en annan födis.

Courage is not having the strength to go on, it's going on when you don't have strength

Hej! Superlyckat veckoslut. Rotary-galan var inte alls så tråkig som jag trodde att den skulle vara, hade riktigt roligt. Dansade med den mest energiska 78åringen jag någonsin mött. Han var så otroligt rolig haha. Vi ägde danceflooren. Fick också 1000 komplimanger och jag är överlägset rotarys favorit, go me. Både lördagen och söndagen måste jag vakna tidigt så sov 3 timmar ena natten och 4 timmar den andra.. Så söndagen efter lunchen vi for på så sov jag tills åtta på kvällen, var då ännu helt övermätt av lunchen. Tittade på lite fotboll och gick tillbaka och sova.
Idag hade jag två timmar skola fast vi måste stanna tre timmar.. Sov en skön siesta och hängde med mina kompisar på eftermiddagen. Har ganska ont i huvudet så tänker gå och sova genast efter middagen. Sku ha gått ut och promenera men kom hem sent så det får bli extraträning imorgon. Vilket jag dock inte har något emot eftersom tisdagarna har alltid ett fotislag träningar ;). Och de skriker alltid en massa saker till mej så jag skrattar ihjäl mej, ensam.. Men lite roligt måste man ju få ha ibland!

vamos a portarnos maaaaal

Efter en massa krångel så var det till slut bara Eve och jag som for ut igår. Vi for till baren, först var där inte så mycket folk sen kom det nog lite mer. Stängde dock 4:30 ren så det var lite lame. For sen till en fest men den hade också just slutat. Kom hem kvart före 6 och steg upp lite över 9 och for till en rotary juttu. Det finns nämligen andra städer som heter Maipu, i Chile och i andra delar av Argentina och varje år har de en "träff" med rotary mänskor från dehär olika Maipuna. Det när året är den träffen här så måste fara på en liten akt.
Sov siesta tills nu, lite över 7 på kvällen. Ska snart  börja laga mej färdig för kvällens middag/gala (rotary) och sedan därifrån far jag och festar med mina kompisar! Ha en bra kväll!

Fredagen den 13nde

Var igår med Cami och Carla en stund och hade sen senare en rolig träningssession med ett fotislag på 20 killar som också tränade haha.
Idag var det helt chill skoldag, inte så tung som jag hade tänkt mej. Ska nu sova en otroligt lång siesta och på kvällen blir det antaglien middag hos Miguel och sen kanske till baren eller till en födisfest. Måste dock imorgon halv 11 på morgonen fara på en rotarysak så kan inte vara ute så hemskt sent. Men äntligen är det fredag och jag ser verkligen fram emot veckoslut. Ha ett bra vs!

70 dagar

Just när jag skulle blogga igår så ville min dator inte samarbeta med mej så det blev inget av det. Iaf gjorde jag inte så mycket igår, hade educacion fisica, for hem en stund och sen ut och promenera+springa+muskler. Kändes skönt men jeesus så trötta mina ben var när jag kom hem. Men det är ju bara bra. Var ensam hemma hela kvällen, vilket nästan aldrig händer så det var toppen. Det märks väl att man har blivit "argentinare" när man mellan fotis och Grey's Anatomy väljer att se på fotboll.. Iaf så vann mitt lag 2-0 så bättre sku det ju inte ha kunnat gå.
Hade idag en otroligt långsam skoldag och som tur fick vi sluta en timme tidigare. Ska nu sova en lång siesta och sen hänga med vänner på eftermiddagen.

Pienso, pienso, pienso en ti...

Hade educacion fisica, var en stund med Eve på plazan och gick sen hem. For ut med Carla och promenera/springa, riktigt ordentlig träning. Blev sen och stretcha och göra lite muskler och kom sen hem och äta&duscha. Ska nu gå och sova, hoppas jag kan somna för sov hela morgonen+siesta. Men är ganska trött ändå så månne det nu inte går... Gonatt!

10.04.2012

Gomorron! Igår var jag och fick en t-skjorta lagad åt mej, så coolt. Jag gick dit med ett foto och så började killen som jobbar där pynja o duuna o fixa och det är helt sjukt imponerande vad allt han kan och alla möjliga maskiner och saker som fanns där. Dessutom så gav han den som en gåva till mej, så super snällt! Gick sen ut och gå och sprang också lite, mitt knä gör inte lika ont mera.
Vaknade på morgonen och ville inte alls stiga upp. For till skolan med Eve och när vi kom dit hade ingen från vår klass ännu kommit, just när vi komenterar att det är konstigt att ingen är här så kommer Alejandra (en "lärare") och säger att två första timmarna har vi inte för läraren är borta... Så blev vi "smått" sura och alla klasskompisar vi mötte på vägen likaså. Kom hem och sov 1 o en halv timme och när väckarklockan ringde pånytt så ville jag inte heller stiga upp. Som tur fick jag ett sms "Alexia far inte till skolan, ingen av oss far". Score! Så en riktigt skön dag hittils utan skola och fått sova lite mer.

They say that if you love someone, let them go to see if they come back. But let's face it, if you really love them, you're not letting them go.

Hade verkligen inte lust att stiga upp idag på morgonen, som tur hade vi bara 3 timmar skola. Kom hem, åt lunch och gick och sova. Vaknade just och ska nu till Mari. På kvällen tänkte jag gå ut och promenera/springa om mina knän håller, har på sistonet haft jätte sjuka knän så får ta det lite försiktigt.

Sin compromiso, basilando hasta el piso Suelta tu pelo rizo ♫


Glad påsk!

Hej! Gårdagen var super! Började hos Carla där vi väntade att alla kom och så for vi till Delfina. Där åt vi dom godaste kött-empanadas jag hittils ätit och pizza. Klockan tolv sjöng vi "upp" henne för det var hennes födis. Så fixade vi oss osv där, for till en previa, var en stund på plazan och så drog vi till Macau. Det var mycket mänskor och så jäkla bra fiilis. Alla var på så toppen humör. Kvällen var i mina ögon helt perfekt. Dock hamnade en kompis på sjukhus men allt är bra nu så det är det viktigaste.
Kom hem och gick och sova 8tiden på morgonen och steg upp lite före 1 då vi åt asado. Sov en riktigt skön siesta och for till Delfina igen för att hämta mina saker. Så gick vi några rundor runt plazan osv. Nu är jag hemma och väntar på att mina hostföräldrar i den andra familjen kommer hem så kan jag fara dit. Är så sjukt trött men det hör väl lite till på en söndag. Imorgon skola som normalt...xoxo

There's nothing more attractive than confidence, once you see your own beauty, so will everyone else.

Halloj! Hade en super bra och så sjukt lång kväll igår, kom hem lite före 8 på morgonen. Steg upp lit före 12 och för en stund sen åt vi lunch. Har ännu inga planer för idag men träffar säkert Maru och hoppeligen Emiliano. Baren igår var helt proppfull, man kunde nästan inte ens gå in, ville man in så måste man verkligen trängas helt sjukt mycket så större delen av kvällen var vi utanför. Där var nästan lika mycket mänskor utanför haha. Men en rolig och väldigt intressant kväll var det nog.

hoy se saleeeeeen

Dagen började med att gå till Conrado för att börja bakandet, tårtan blev otroligt lyckad! Hoppas bara den smakar lika gott som den är fin hehe. For sen till Eric och önskade honom grattis på födisen osv. 8-tiden åkte vi alla till stan där de flesta sku vara med i en "teater", var helt skoj. Nu är jag snabe hemma för att byta om och sen far vi tillbaka till Eric för  middag och previa. Efter det går vi till baren. Är på toppen humör och så otroligt glad :) Ha en bra kväll! Puss

femte april

Spenderade eftermiddagen med tjejerna och senare mötte jag upp några klasskompisar. Gick ut och promenera/springa och har just ätit middag. På kvällen far vi till Giu och se på leffa osv och senare kanske till baren, får se.
Några bilder från lördagen :)

5 de abril

Gomorron! Igår bytte jag hus och är nu som sagt hos min andra familj pånytt. Jeeesus sånt väder det var igår. Var på eftermiddagen med Maru och Rodrigo och det börjar regna så otroligt hårt. Regnade hela kvällen och slutade aldrig. Hade rotarymiddag på kvällen och kom sen hem och sova. Vaknade av mej själv på morgonen pigg och glad. Idag ska jag göra något med tjejerna och sen på kvällen ska vi med Conrado köpa lite ingredienser för att imorgon baka en yllärifödiskaka till Eric som fyller år imorgon.
I förrgår köpte jag äntligen vissa saker jag längtat ihjäl mej att köpa. Bl.a en BOCA-skjorta (fotislaget ja hejar på), bombachas de campo (en typs byxor som dom som lever/jobbar på "lande" har) och en Argentina skjorta. Så nu är jag 100% argentinare. Känns väldigt bra kan jag säga haha!

A smile is a language that everybody should learn how to speak.

Jeeeesus kändes som om skoldagen aldrig ville ta slut. Nåjaa som tur tog den nog sen slut och jag kom hem och äta lunch. Ska nu sova lite siesta och sen har jag Educación Física. Efter det går vi med Miguel och köpa "bombachas de campo"! Äntligen. Så borde jag öva lite till matta-provet vi har imorgon och packa, för jag byter familj för några dagar under påsken. Min familjs son kommer hit med sin flickvän+dotter och de har inte plats för mej så jag stannar hos min andra familj tills söndagen.

2.4

Gick tidigt och sova igår och steg upp 12-tiden. Sov nästan 12 timmar. Så skönt men tyvärr vaknade jag upp ganska snorig. Hatar att vara förkyld för när jag blir förkyld så hålls jag förkyld helt för länge. Hoppas vi äter lunch snart och på eftermiddagen hittar vi säkert på nåt roligt med mina vänner.

♪♫Pero ahora se agarró a la botella yo no se que hacer con ella y no para de bailar.

Ganska fint skrev vi eller hur? hehe

Macau
Dansande på hög nivå haha
Las chicas&Miguel
Céleste&Alex
Las chicas!

A smile is a language that everybody should learn how to speak.

Hade det helt jättejätte kiva med Celeste. Gjorde previa hos Eve med girlsen och Miguel och så for vi till Macau. Där hade vi så sjukt roligt och dansa så otroligt hårt. I mitten av kvällen måste jag byta till converse för mina fötter höll på att dö av klackarna haha. Var sjukt lite folk så vi gick därifrån redan kvart före 6. Men roligt hade vi ändå.
Idag var vi vid plazan och gjorde inte så mycket, spela fotis och bara chilla. Var just och följde Celeste till bussen...
Imorgon har vi ingen skola så sku kunna fara ut, men är ganska trött så får se.

RSS 2.0