PATAGONIA

Hola! Har haft helt super bra de senaste dagarna. Igår var vi och gick på en glaciär och idag var vi och se på en annan, så otroligt sjukt mega fina! Har redan tagit över 1000 foton från denhär resan. Sedan på eftermiddagen idag for vi till ett ismuseum och i kombination med det till en is-bar. Så coolt, liksom som en liten nattklubb men hela stället gjort av is. Så fick vi såndäna silvriga "ponchon" och vantar och såg alla coola ut haha.
Till middag åt vi pizza och öl. Var sjukt gott! Sen blev det partaj. Eller inge mera alkohol men en massa dansande och sheikkande hit och dit. Klockan elva måste vi gå till våra rum och här väntar jag nu en stund på att sen sneaka ut till nån annans rum. Imorgon måste vi lämna hotellet redan 4:30 på morgonen och vi tänker inte sova alls. Sover i bussen istället sen påväg till Chile.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Godmorgon.

Har du tid över ?

I så fall ska jag passa på att säga att veckans naglar nu är uppe och att dagens lucka kommer innehålla nån enstaka stackars fråga som vill besvaras av er där ute :-D .

2011-12-10 @ 09:21:42
URL: http://vimmelhimmel.blogg.se/
Postat av: Sandra

hej! du kanske inte sett mig blogg tidigare, men om 2 veckor ska ja starta upp den igen!:) Och nu vill ja skicka ut lite om va alla tycker ja ska ta upp! Så jag skulle bli jätte glad om du gav förslag. Du kanske kommer gilla den när ja börjat om du kikar in? vem vet?

Förlåt om du nte gillar såna här komment.

Kram, ha en bra dag. c'':

http://saandriiwss.blogg.se/2011/december/snart-startas-val-bloggen-upp-igen-om-2-veck.html

2011-12-10 @ 10:50:21
URL: http://saandriiwss.blogg.se/
Postat av: Felicia

Fett coolt :)

2011-12-10 @ 15:37:47
URL: http://bluberrie.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej finis!



Var med & vinn ett vitare leende (tandblekning) i min blogg! Ge den som en julklapp till dig själv eller din vän, mamma eller någon du gillar.

http://jennyvuongs.blogg.se/2011/december/jultavling.html



Kram

Jenny / jennyvuongs.blogg.se

2011-12-10 @ 15:52:42
URL: http://jennyvuongs.blogg.se/
Postat av: Tess

Godkväll!

DesignHjälp? Ja nu finns det på min blogg , kika gärna in på min blogg och om du vill ha hjälp med design så får du jättegärna skriva till mig om det så skall jag se ifall jag kan lösa det och lägga upp det på bloggen :)

http://tessvonolsson.blogg.se/

Kram!

2011-12-10 @ 20:18:11
URL: http://tessvonolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0